Beach 2018 here I come!

Vill ni komma i form till sommaren, må bra under vägen och ändå få äta dig mätt?

Såklart, då har jag världens bästa grej till er.
Kostprogram från levasockerfritt.se är hur smidigt som helst! Jag köpte 8 veckors kostprogram för 6 veckor sedan och har inte bara ”shapat” upp mig, jag sover som en gud på nätterna!!!

Jag har haft svårt att sova sedan jag vet inte när, men nu helt plötsligt vaknar jag utvilad och vet inte hur det gick till. Så min enda förklaring är kostomläggningen. Med kostprogrammen skippar jag helt socker, gluten och laktos. Jag vet det låter asjobbigt, men det är det inte med de recepten. Allt finns där, till och med kebabtallrik och chokladglass till söndagsfilmen, när man ligger och segar efter en helg på krogen. För ni ska inte tro att jag skippar bärsen, det är det inte värt.
Ändå har kilona fallit av kroppen och jag börjar åter se konturerna!
Jag är snart redo för beachen 🙂 Tack Paleo!